Lag SM uttagning på Forsen 6-7 maj

Under en helg på vackra Forsen i Riddarhyttan deltog 10 lag i uttagningar inför kommande Lag SM för ungdomar runt om i Sverige. SM kommer att ta plats på samma plats senare i sommar. Det kryllade av förväntansfulla ungdomar, hästar, hejarklackar och stöttande föräldrar. Alla lag hade även en lagledare som hade övergripande ansvar för att alla hamnade på rätt plats, följde reglerna och höll ihop laget under helgen. Stämningen var uppsluppen och alla verkade ha hejdlöst roligt! De grenar som betades av var ett otal ovalbanegrenar, men även trail, dressyr, terräng, smali, flagglopp och speedpass 80 meter. Jag har varit delaktig i träningarna för vårt lag i Sleipnir, och sett laget svetsas samman, och det var underbart att se hur ungdomarna stöttade varandra under helgen. Mottot för helgen var, att även om det inte går så bra alla gånger, så släpp det bakom dig och se framåt. Ha roligt och njut! Och det gjorde de verkligen!! 

Det blev många bilder tagna under helgen, och det tar ju ett tag att gå igenom. Speciellt med tanke på att undertecknad lyckats sträcka sig i ryggen under fotografering av passlöp  och inte kan sitta vid datorn så länge åt gången. Jag tar en gren i taget och lägger ut dem här grenvis. Jag vill inte bara kasta ut bilder för att få ut dem fort, bättre att det tar lite längre tid och bara de finaste kommer ut 

OBS!! Ni som kontaktar mig via formulär eller mail, kolla er skräppost efter svar från mig! Mina mail har en förmåga att hamna i soporna hos speciellt Hotmail, då jag har "info" i adressen och får spam-stämpel på mig  Jag struntar alltså inte i att svara!! 

OVALBANA
F
LAGGLOPP
TRAIL
DRESSYR
PASS 80 M
SMALI
TERRÄNG

 


Count of comments: 0
Posted on 20 May 2017 by Zanna

Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews