EIR KM 27 augusti 2016

Det har varit en lite konstig sommar, utan fotografering hör och häpna! Faktiskt så skippade jag att fota SM i år, då min kropp inte alls var i hanterbart skick för 5 dagars campande och fotande, o körning till och från Norrköping. I stället åkte jag dit på söndagen som enbart passagerare i bilen och åskådare på finalerna! Ja, självklart tog jag ju lite bilder, men mest "backstage", vid collectingring. Det var både skönt och konstigt att vara där o inte stressa runt mellan innerplan och prisutdelningar. 
Något Gaedinga-SM blev det ju inte heller, då det utspelade sig i Mönsterås. Alldeles för långt för mig att köra.... Jag hade fått åka dit två dagar innan o hem två dagar efter för att orka, o det kände jag inte att det var värt. 
Faktum är att jag inte har fotat nånting i sommar! I stället har jag fokuserat på träning och semester, och så blev det två dagar på Kolmården med avkoppling på hotell och provåkning av berg och dalbanan Wildfire. Glad att jag gjorde det, gör aldrig om det! 

Men nu är det höst, och det betyder tävlingssäsong. Jag kickade igång säsongen försiktigt och åkte till Fjärdhundra. Där hade man KM, och det blev som vanligt väldigt fina bilder i höstljuset. Tyvärr kroknade kroppen redan vid lunch, som iofs låg väldigt sent, och jag valde att bryta och åka hem. Det gäller att börja lite försiktigt. Jag har en känsla av att det blir en hel del kvaltävlingar nu när tävlingssektionen lagt om strategin för SM, och så är det lite KM runt i länet. 

Bilder från EIR hittar du här! 
 

 

Count of comments: 0
Posted on 02 Sep 2016 by Zanna

Name: Remember me
E-mail: (optional)
Smile:smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 
Captcha
CAPTCHA, click to refresh
Powered by CuteNews