Sleipnirs Prova På- tävling 23/4
printable version

Vi hade en liten träningstävling på Sleipnir. För hästar o människor som kanske vill testa hur det känns att tävla, eller som ska se hur hästen reagerar osv. Här är bilder från dagen!

ALBUM

Count of comments: 1
Posted on 11 May 2017 by Zanna
Aprilkval hos Tolt.nu
printable version

Lite hagel, snö och en väldig massa vind.. så kan man summera dagen på ett ungefär. Tur att man är tung i gumpen, annars hade jag blåst bort! 

ALBUM

Count of comments: 0
Posted on 29 Apr 2017 by Zanna
Kallt, soligt o lite duggregn
printable version

Två dagar av kvällskval på Eidfaxis bana, men i Alfaris regi. Måndagen bjöd på ett fantastiskt väder med dramatisk himmel och härlig kvällssol! Onsdagen, not so much..... duggregn.. Undertecknad var rejält genomfrusen vid hemkomst. Men bilder blev det 

Måndag

Onsdag

 

Count of comments: 0
Posted on 20 Apr 2017 by Zanna
Ny islandshästkanal i Sverige!
printable version

Nu händer det saker igen!  Efter samarbetet med Haffi Gislason och hans bok, så blev det ytterligare lite roliga grejer. Nämligen en helt ny och unik kanal för islandshästfrälsta! Här fick jag åter igen bidra med mina foton, vilket känns som en enorm ära!! 
Här kan du titta på videos, läsa artiklar o lära dig massor av matnyttigt! 

http://www.toltriding.com/

Count of comments: 0
Posted on 02 Mar 2017 by Zanna
Intensiv tävlingshelg på Strömsholm!
printable version

 

Den här helgen var helt galen egentligen. Jag tillbringade tre dagar i röda ridhuset på Strömsholm. På fredagskvällen och lördagen var det Vintermästerskapen, och söndagen Sleipnirs ridhustävling. Fredagen var svår... när det är kolsvart ute, o ett dunkelt ridhus... o dessutom inte helt upptänt, för att publiken ska kunna se hästarna bättre genom att ha nersläckt ovanför läktaren. Kul var det, o en massa snygga hingstar. Anne Fornstedt vann med sin Safir frá Kleiva, en svart skönhet! Min kamera fick sig en rejäl utmaning, o det tar en stund att hitta rätt i inställningar, fokus och känsla. 

Hingsttävling

Lördagens klasser gick i ett rasande tempo. Problemet var att jag vaknade kl 5 på morgonen med migrän. Tabletterna tog ju bort huvudvärken, men jag hade kvar lite dimsyn, ljudet ekade lite i skallen och framför allt var jag lite dimmig hela jag. Det tog en del fokus. Mästerskapen har heller ingen lunchpaus, då domarna går lite skift, så det fanns ingen riktig paus att vila på. Jag fick helt enkelt välja bort lätta fyrgången för att orka uttagningarna, och sen i finalerna så fick jag också sålla lite, då migränen stegrade mer och mer. Men jag gjorde mitt bästa och hade roligt. 

Här kan du se lite bilder på Hestafrettir.com 
http://hestafrettir.com/2017/02/26/vintermasterskapen-in-sweden/

Och så en liten bild på Hestafrettir.no också: 

http://hestafrettir.no/2017/02/26/kleiva-pa-topp-i-sverige-denne-helgen/

Superkul att Hestafrettir kontaktade mig för bilder, jag känner mig otroligt smickrad!! 

Sorteringen av bilderna gick åt skogen vid importen, så lägg inte så stor vikt vid bildnumrens oreda... Förhoppningsvis ligger de i alla fall i ordning i albumet även om bildnumren hamnat lite huller om buller. 

Vintermästerskapen 

På söndagen var det dags för Sleipnir, och som vanligt hade vi underbart kul!! Det är alltid så roligt att komma till sin klubb, jag blir riktigt bortskämd!! Jag hade en riktig lyxstol att slå ner rumpan på och kunde sitta där och rotera med kameran. Jag fick lunch o fika, o till o med lite massage  Stämningen var fantastisk, så glatt och sån gemenskap är en fröjd att få uppleva! Fick massor med fina bilder med mig hem, o de kommer ut när jag är klar med vintermästerskapen. 

Tusen tack alla för en underbar helg! 
 

Count of comments: 0
Posted on 02 Mar 2017 by Zanna

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Powered by CuteNews