Dansa i Tölt, ny bok ute nu!
printable version

Nu finns Haffi Gíslason´s bok att köpa! Det här är jag så lycklig över så det bubblar i hela kroppen. En av mina drömmar har gått i uppfyllelse! Omslagsbilden är den absoluta höjdpunkten från vår plåtning. Rådjuren gjorde oss en stor tjänst där  Boken kan du köpa via http://www.stinahelmersson.se/ny-bok-dansa-i-tolt.../ 


Count of comments: 0
Posted on 11 Dec 2016 by Zanna
Adventstävling hos Järnvägens Islandshästar på Solberga Gård
printable version

Jag blev inbjuden till Järnvägens Islandshästar och deras första gångartstävling. Dagen började med snöyra, och fortsatte i samma stil, men intet kunde sänka stämningen i ridhuset! Det avverkades fyrgång V5, tölt T8 och den hemgjorda tregången, och såklart en barnklass. I mitten stod ett hav av sponsrade priser från bland annat Skultuna Spa, Glada Hästen i Spiltan, Skultuna Mässingsbruk samt undertecknad

Nu går bilderna att se i albumet 

Adventstävling

Count of comments: 0
Posted on 11 Dec 2016 by Zanna
Reportage om Haffi i Islandshästfocus
printable version

I det nya numret av Islandshästfocus finns ett omfattande reportage om Haffi Gíslason, hans inställning till ridning, glädjen, rädslor och såklart om nya boken som gavs ut i dagarna. 

Jag är jättestolt över att ha fått fotografera för boken, och flera av bilderna från den plåtningen är med i reportaget  och tacksamheten till Haffi och Stina Helmersson är stor som vill ha mig med på den här resan! 

Islandshästfocus finns ute i handeln, så spring o köp  

 

 

 

Read more...
Count of comments: 0
Posted on 11 Dec 2016 by Zanna
Sleipnirs tanttölt 9/10 2016
printable version

Sleipnir har årligen en tanttölt ute på Strömsholm. I år var temat OS, och de enda kriterierna för att få vara med är att man är kvinna och har passerat 30 bast.  Halva anmälningsavgiften i år skänktes till Cancerfonden, så det var både roligt och för en bra sak. Här i albumet kan du se allt ifrån tennisspelare till simmare, och det sistnämda var otroligt tufft, då termometern visade 7 grader i söndags 

Bilder från tävlingen


 

Count of comments: 0
Posted on 12 Oct 2016 by Zanna
Fotografering för bok!
printable version

En av mina stora drömmar håller på att gå o uppfyllelse! För två veckor sedan var jag på en fotografering utanför Uppsala. Temat var glädje, och ändamålet är en bok! 
De flesta i islandshästkretsarna vet vem Haffi är. Nu är han på gång med en ny bok, och det är alltså för den boken som vi fotograferade. Jag känner mig otroligt hedrad och stolt över att få vara delaktig i detta!!!  

Boken heter Dansa i tölt! Ridning och mental glädje med Haffi Gislason och publiceras 1:a december i år. Den kan förbeställas redan nu!Beställ boken här:
http://www.stinahelmersson.se/ny-bok-dansa-i-tolt-ridning-och-mental-traning-med-haffi-gislason/

 

Count of comments: 0
Posted on 08 Oct 2016 by Zanna

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Powered by CuteNews