Fotografering för bok!
printable version

En av mina stora drömmar håller på att gå o uppfyllelse! För två veckor sedan var jag på en fotografering utanför Uppsala. Temat var glädje, och ändamålet är en bok! 
De flesta i islandshästkretsarna vet vem Haffi är. Nu är han på gång med en ny bok, och det är alltså för den boken som vi fotograferade. Jag känner mig otroligt hedrad och stolt över att få vara delaktig i detta!!!  

Boken heter Dansa i tölt! Ridning och mental glädje med Haffi Gislason och publiceras 1:a december i år. Den kan förbeställas redan nu!Beställ boken här:
http://www.stinahelmersson.se/ny-bok-dansa-i-tolt-ridning-och-mental-traning-med-haffi-gislason/

 

Count of comments: 0
Posted on 08 Oct 2016 by Zanna
Sleipnirs SM-kval 2 oktober
printable version

Årets sista tävling (för mig) innebar underbart höstväder och fina ekipage. Flera kval blev det, främst bland juniorer. Här kan du hitta bilder från dagen. 

Sleipnir SM-kval

 

Count of comments: 0
Posted on 08 Oct 2016 by Zanna
Sleipnir KM & SM-kval 10 september 2016
printable version

Det blev en lördag i strålande sol ute på Löten! Jag älskar verkligen att fota på Strömsholm, ljuset och bakgrunden, aaaahhh, så vackert!!! Grattis till er som kvalade till SM!! 

Bilderna är i de flesta fall oredigerade, o kan vara både ljusa o mörka, men det fixas vid ev intresse av bild.

Uttagningsbilder 

Finalbilder 

 

Count of comments: 0
Posted on 18 Sep 2016 by Zanna
Eidfaxi KM med SM-kval 3-4 september 2016
printable version

Jag lyckades ta mig till Eidfaxi både lördag och söndag och fota deras KM och SM-kval. Många fina ekipage, och framför allt barnen tycker jag gjorde ett väldigt bra jobb. Flera kval till SM fick vi! 

Lördagens bilder är ute nu, och mitt reportage på IsHestNews.se går att läsa, där finns även lite bilder från finalerna. Söndagens bilder kommer så fort jag orkar  

LÖRDAGENS BILDER
SÖNDAGENS BILDER
Reportage på IsHestNews

 

Count of comments: 0
Posted on 09 Sep 2016 by Zanna
EIR KM 27 augusti 2016
printable version

Det har varit en lite konstig sommar, utan fotografering hör och häpna! Faktiskt så skippade jag att fota SM i år, då min kropp inte alls var i hanterbart skick för 5 dagars campande och fotande, o körning till och från Norrköping. I stället åkte jag dit på söndagen som enbart passagerare i bilen och åskådare på finalerna! Ja, självklart tog jag ju lite bilder, men mest "backstage", vid collectingring. Det var både skönt och konstigt att vara där o inte stressa runt mellan innerplan och prisutdelningar. 
Något Gaedinga-SM blev det ju inte heller, då det utspelade sig i Mönsterås. Alldeles för långt för mig att köra.... Jag hade fått åka dit två dagar innan o hem två dagar efter för att orka, o det kände jag inte att det var värt. 
Faktum är att jag inte har fotat nånting i sommar! I stället har jag fokuserat på träning och semester, och så blev det två dagar på Kolmården med avkoppling på hotell och provåkning av berg och dalbanan Wildfire. Glad att jag gjorde det, gör aldrig om det! 

Men nu är det höst, och det betyder tävlingssäsong. Jag kickade igång säsongen försiktigt och åkte till Fjärdhundra. Där hade man KM, och det blev som vanligt väldigt fina bilder i höstljuset. Tyvärr kroknade kroppen redan vid lunch, som iofs låg väldigt sent, och jag valde att bryta och åka hem. Det gäller att börja lite försiktigt. Jag har en känsla av att det blir en hel del kvaltävlingar nu när tävlingssektionen lagt om strategin för SM, och så är det lite KM runt i länet. 

Bilder från EIR hittar du här! 
 

 

Count of comments: 0
Posted on 02 Sep 2016 by Zanna

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Powered by CuteNews