Svenska Mästerskapen 2017!
printable version

Historiens största mästerskap är till ända, och det var lite väl mastigt faktiskt. 6 dagar... Jag kunde självklart inte fota hela tiden, det var en omöjlighet. Jag valde mina favoritklasser, skippade passlöpen (jag är ingen riktigt inbiten passmänniska  ) och stannade i husbilen när det regnade. Jag hoppas även att många var tilll Sif Avel´s och Idunns monter och kikade på bildspelet som rullade på en stor TV där, med mina foton på framgångsrika avelshästar på tävlingsbanan! En ära att få bidraga till både detta och till alla bilder jag fick med i årets programblad!!! 

Håll till godo:

V5B + V5J
F2

V1J + V1YR
T1
T3
T2
V1

T8 B + T8 J
V2 B-final

Maskeradtölt

V5 B- A-final

Söndag- T8B- T2 A-finaler
Söndag- V2- F1 A-finaler

 

Count of comments: 0
Posted on 15 Jul 2017 by Zanna
Forsen Gaedinga-kval 11 Juni 2017
printable version

Kvaldagen på Forsen bjöd på ett skönt väder med omväxlande sol och lite moln. Regnet höll sig borta ända till sista finalen, men det blev inget skyfall så ryttarna klarade sig rätt bra ändå, däremot var det så pass att jag skippade att fota prisutdelningen på den. Jag fick med alla uttagningar, tog lite längre lunch så jag hoppade över B-flokk- finalen men fotade resterande finaler :) 


ALBUM 

Count of comments: 0
Posted on 18 Jun 2017 by Zanna
Sleipnirs SM-kval 2, 14/5 2017
printable version

Min fysiska status är tyvärr väldigt dålig för tillfället. Har fått hoppa över flera tävlingar o inte orkat sitta vid datorn så mycket.  Här kommer till slut i alla fall söndagens bilder från Sleipnir.  

ALBUM 


Count of comments: 0
Posted on 03 Jun 2017 by Zanna
Sleipnirs SM-kval 1, 13/5 2017
printable version

Härligt väder, fina hästar, underbar tävlingsplats! Vad mer kan man begära? BIlderna får tala för sig själva 

ALBUM

Count of comments: 0
Posted on 27 May 2017 by Zanna
Lag SM uttagning på Forsen 6-7 maj
printable version

Under en helg på vackra Forsen i Riddarhyttan deltog 10 lag i uttagningar inför kommande Lag SM för ungdomar runt om i Sverige. SM kommer att ta plats på samma plats senare i sommar. Det kryllade av förväntansfulla ungdomar, hästar, hejarklackar och stöttande föräldrar. Alla lag hade även en lagledare som hade övergripande ansvar för att alla hamnade på rätt plats, följde reglerna och höll ihop laget under helgen. Stämningen var uppsluppen och alla verkade ha hejdlöst roligt! De grenar som betades av var ett otal ovalbanegrenar, men även trail, dressyr, terräng, smali, flagglopp och speedpass 80 meter. Jag har varit delaktig i träningarna för vårt lag i Sleipnir, och sett laget svetsas samman, och det var underbart att se hur ungdomarna stöttade varandra under helgen. Mottot för helgen var, att även om det inte går så bra alla gånger, så släpp det bakom dig och se framåt. Ha roligt och njut! Och det gjorde de verkligen!! 

Det blev många bilder tagna under helgen, och det tar ju ett tag att gå igenom. Speciellt med tanke på att undertecknad lyckats sträcka sig i ryggen under fotografering av passlöp  och inte kan sitta vid datorn så länge åt gången. Jag tar en gren i taget och lägger ut dem här grenvis. Jag vill inte bara kasta ut bilder för att få ut dem fort, bättre att det tar lite längre tid och bara de finaste kommer ut 

OBS!! Ni som kontaktar mig via formulär eller mail, kolla er skräppost efter svar från mig! Mina mail har en förmåga att hamna i soporna hos speciellt Hotmail, då jag har "info" i adressen och får spam-stämpel på mig  Jag struntar alltså inte i att svara!! 

OVALBANA
F
LAGGLOPP
TRAIL
DRESSYR
PASS 80 M
SMALI
TERRÄNG

 


Count of comments: 0
Posted on 20 May 2017 by Zanna

<< Previous 1 2 3 4 5 6 Next >>

Powered by CuteNews