Sleipnirs tanttölt 4/10
Sleipnir har varje år en tanttölt för kvinns över 30 år, i år var temat Hollywood. En nyhet för i år var att ha finaler i stället för tipspromenad. Medverkan i final var helt frivillig, och alla valde att vara med i sina finaler. Under tävlingen serverades det korv med bröd och fika i solskenet! Här kan du se bilderna från tävlingen.

Bilderna från tanttölten

Segrade gjorde Maria Montazami (Charlotte) och Kamran Montazami (Ville).

Publicerat den 12 Oct 2015 av zanna
Sleipnirs KM 19/9 2015
Sleipnirs KM blev i år en endagstävling. Lååång dag, o på slutet hade jag gräsligt ont. Men skam den som ger sig  Fina bilder fick jag med mig hem! 

Sleipnir KM förmiddag

Finaler


Publicerat den 01 Oct 2015 av zanna
Eidfaxi KM 13/9
Jag drog ut till Sundbyholm en sväng i helgen o rastade mig och kameran lite. Pga värk och energibrist blev det bara a-finaler, från T3 och framåt som fastnade.  Testade att köra separat kamera för prisutdelningarna så de bilderna ligger sist i albumet.

Bilder från finalernaPublicerat den 17 Sep 2015 av zanna
Svenska Mästerskapen Strömsholm!
Så var det äntligen dags, dagen jag väntat på sedan 2009, SM på Löten igen!! Tyvärr inleddes det med regn, o regn, o regn... o lite mer regn. Jag fotade mellan skurarna, men ösregnen gömde jag mig undan i funktionärstältet. På torsdagen var jag så stel och värkig pga onsdagens kyla o väta att jag fick bli kvar hemma. Besvikelse såklart. Men på fredagen gav jag mig in på plan igen, en mycket lång men otroligt rolig dag. Jag hade fått en stol så jag kunde variera mellan att sitta och stå, o satt jag så kunde jag rotera stolen i stället för kroppen så jag sparade en del värk på det.  Efter dagens uttagningar var det avelschampionat, och sen den roliga maskeradtölten. Sent blev det, men kul!!! Jag försökte vila så mycket jag kunde mellan klasserna vilket gör att efterarbetet med gallringen blir tyngre.

Lördagen bestod av mestadels b-finaler, men även några a-finaler. Toppen var b-finalen i v1, galet hög kvalitet på ekipagen!!!
När söndagen kom var jag slut, men en finaldag är ju en finaldag.

Hur jag mått efter SM behöver jag nog inte skriva....? Gallringen har tagit mycket mer tid än jag hoppats på eftersom jag inte kan sitta vid datorn så länge åt gången. Jag varvar mellan stationär och laptop, soffa, säng, stol...

Jag har INTE fotat några passlöp i år. Detta pga det höga antalet ekipage som gjorde att man inte hade någon lunchpaus första dagarna, och att jag skulle fota pausinslagen de dagarna det faktiskt fanns en lunchpaus. Så jag fick välja bort passen för att hinna äta och vila lite. 

Avelschampionat + prisutdelningar
T1
T2
V1
V5 + V1j + V1u
T2u
Lördagens finaler
Söndagens finaler
Fredagens maskerad!!!
Barnklassen!!


  Jag hoppas att ni finner några guldkorn, och vid intresse finns fler bilder på de fotograferade ekipagen, bara hör av er.
Publicerat den 21 Jul 2015 av zanna

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nästa >>

Tillbaka till zannasfoto.se

Content Management Powered by CuteNews