Tolt.nu Påsktävling 3 april 2015
Långfredagen har det blivit lite tradition att fira ute på ovalbanan på Björsbo, så även detta år. Vädret var typiskt aprilväder, började med sol, sen lite regn, en del hagel, sol igen, o så lite mer hagel... men trevligt var det. Jag fotade lite uttagningar o sen fick jag så ont så jag gick och la mig och sov i bilen tills det var dags för a-finalerna. Så kan det bli 

Uttagningar och T4 med direktplacering

A-finaler


Publicerat den 11 Apr 2015 av zanna
Vintermästerskapen del 2
Förra helgen var det dags för den andra och avslutande delen av Vintermästerskapen 2015. Jag har varit lite lätt trasig *dagens underdrift  * efter tävlingen, o kan inte sitta vid datorn så mycket, därav dåligt med uppdatering. Men här är i alla fall till att börja med länk till mitt reportage:

Länk till Ishestnews

När det kommer till bilderna så blir det många... igen... många ekipage o lite ork att sålla och gå igenom allt flera gånger. Så får det bli helt enkelt, jag måste tänka på kroppen. Jag tog paus lite då och då, så alla ekipage kom inte med självklart, men många fastnade.

Bilder från uttagningarna.

Red- Google verkar ha lite problem, så om första länken inte fungerar, gå ut via denna i stället:

Alternativ länkPublicerat den 13 Mar 2015 av zanna
Sleipnirs ridhustävling
Bilderna från Sleipnirs ridhustävling ligger ute, insåg dock att jag glömt lägga ut länk här. Jag får skylla på att jag är så sliten o värkig för tillfället...

Uttagningar och barnklass

Finaler


Publicerat den 23 Feb 2015 av zanna
Vintermästerskap del1 och Sleipnirs ridhustävling
Året inleddes intensivt med långa dagar i röda ridhuset på Strömsholm. Jag fotade så mycket jag orkade, men absolut inte allt såklart. Man fixade snurrstol o grejer åt skröpplet att ha där i mitten, o det var till stor hjälp. Eftersom det inte var några pauser fick jag skippa lite här och där för att orka vara kvar till sista finalen på lördagen.  Det blev sent och när jag kom hem skickade jag bara iväg en snabb rapport till Ishestnews innan jag ramlade i säng.  På söndagen var jag otroligt sliten men Sleipnir tog väldigt bra hand om mig o servade med smörgåsar o semla, snurrstol o kaffe Även här fick jag sålla vad jag fotade, för kroppen och jag var inte alls överens. Kom i alla fall hem med en diger bildskörd och jag har mycket att gå igenom nu. Jag har lite svårt att sitta vid datorn pga värken, så jag får ta det i små portioner. Det kommer ta lite tid, så ni får ha lite tålamod.

Tack till Vintermästerskapens ledning och till Sleipnir för en rolig helg!

Länk till Ishestnews

Bilder från uttagningarna lördag.

Finaler Lördag
Publicerat den 09 Feb 2015 av zanna

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nästa >>

Tillbaka till zannasfoto.se

Content Management Powered by CuteNews