Vintermästerskapens tredje och sista del 22/3
Så var det dagen som knöt ihop säcken. Sååå många fina hästar, fina ritter o fina poäng. Idag var det skönt, med ganska täta pauser, i alla fall mellan uttagningarna. Man hann liksom springa iväg o sträcka på sig, böja loss ryggen o få liv i armarna mellan klasserna. Finalerna var det värre med, då jag fotade prisutdelningarna också. Men jag överlevde det med, lite halt o lytt men vid gott humör. Jag är rätt dålig i kroppen nu och kan inte sitta o välja så mycket, så jag har slängt ut en hel del så får ni välja själva i stället

Uttagningar

Finaler

Kika gärna in på Ishestnews

Bilder och resultat
Ett ögonblick Johan Häggberg...

Och så bjuder jag på en störtskön bild på Hjalti och Thor som vann T4Publicerat den 23 Mar 2014 av zanna
Vintermästerskapen del 2 och Sleipnirs ridhustävling
Det har varit en mycket intensiv helg, en riktig raketstart på tävlingssäsongen kan man väl säga. Vintermästerskapens andra deltävling i röda ridhuset på Strömsholm på lördagen, och Sleipnirs ridhustävling på söndagen.

Jag tog mig igenom helgen, med mycket smärtstillande o en mycket stark vilja. Lördagen hade inga pauser, och kroppen tog rejält med stryk. Fick hoppa över ett par finaler på eftermiddagen o vila mig. På söndagen fick jag gå ifrån ett par gånger och sträcka ut mig.


Bilderna från Vintermästerskapen hittar du HÄR

Bilderna från Sleipnirs ridhustävling hittar du HÄR

 Jag har även skrivit reportage för IsHestNews om helgens tävlingar

Reportage Vintermästerskapen

Reportage Sleipnirs ridhustävling

Bilder på IsHestNews.se


Publicerat den 03 Mar 2014 av zanna
Sleipnir Tanttölt 12 september
Min klubb Sleipnir har varje år en tanttölt för oss brudar över 30  Jag nöjer mig visserligen med att fota och skratta, men andra modiga "tanter" klär ut sig och showar. Årets tema var 70-80-tal. Man rider ett varv i tölt, och ett varv i valfri gångart. Domaren är mutbar, och show premieras. Efteråt är det prisutdelning, man käkar lite toast, dricker kaffe o snackar skit en stund. Mycket trevligt varje år.
Här är årets bildskörd

Tanttölt 2013
Publicerat den 18 Oct 2013 av zanna
Sleipnir KM
I helgen var jag på Strömsholm och fotade Sleipnirs KM  Läs referatet jag skrivit för IshestNews, där det även finns ett gäng bilder.  Jag blev tyvärr väldigt dålig i min fibromyalgi efter tävlingen , så det har tagit lite längre tid än vanligt. Jag har delat upp allting på lördagens uttagningar, barnklass och pass, och till sist söndagens finaler

Lördag

Barnklass heat 1&2 samt pass

Söndag

ISHESTNEWS


Publicerat den 16 Sep 2013 av zanna

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nästa >>

Tillbaka till zannasfoto.se

Content Management Powered by CuteNews