Sleipnirs Gaedinga-kval 14/5-2016
I lördags hade vi kvaltävling i Gaedingakeppni på Strömsholm. Massor av fina hästar, o tappra ryttare som red i närmast arktiskt klimat. Fy vad kallt det var!!! Jag hoppas att ni har tinat upp!


Jag provade ett album-system i tron att det skulle förenkla bildhanteringen, men det fungerar inte. Jag blir alldeles för stressad av det. Jag måste ta det i min egen takt i stället. Fick prestationsångest och stressade upp mig så mycket så jag tappade kollen o blev handlingsförlamad. Så, inga fler album! Bilderna kommer när de kommer, den som orkar vänta får se. Jag vill inte tappa glädjen i fotograferingen, det är bara en hobby!

Hoppas på förståelse för detta.

Sleipnir Gaedingakval
Publicerat den 19 May 2016 av zanna
Gaedingakval hos Tolt.nu 30 april
Nu är det tätt på given! Många tävlingar, o tack o lov hittills bara endags-varianten. Vi hade bättre tur med vädret i Björsbo än föregående helg på Strömsholm. Solen sken mestadels hela dagen, och undertecknad kunde extraknäcka som skaldjur efteråt 


Bilder del 1

Bilder del 2

Ni som kontaktat mig via kontaktformuläret här på sidan och inte fått svar, titta i er skräppost! Förmodligen ligger mitt svar där...
Publicerat den 03 May 2016 av zanna
Sleipnirs lätta vår 23/4 2016
Efter förra helgens oväder trodde man att det inte kunde bli värre. FEL! Under lördagen på Strömsholm bjöds vi på lite sol, massor av regn, en hel del hagel och riktigt isande kyla. Som tur var hade jag ett eget domarbås att husera i, så jag kunde fota mer än väntat... men när det snöade och haglade som värst packade jag ner kameran och försökte hålla värmen. Oerhört tappra ryttare måste jag säga!!!

Sleipnirs lätta vår


Publicerat den 25 Apr 2016 av zanna
Gaedingakval på Forsen 17/4 2016
Under stundvis hagel, ösregn o iskyla tävlades det om kvalplatser till GaedingaSM. Undertecknad gömde sig under tak när vädret bråkade, så under förmiddagen blev det bara sporadiskt fotograferat. Jag fångade lite pass framifrån där jag satt nedkrupen vid hovarna på hingsten Oddur, o några bilder uppifrån collectingring ner mot banan. Bättre blev det på eftermiddagen då det mestadels var uppehåll, o under de små skurar som kom stod jag under partytältet hos en av domarna. Vädret satte sig dock rejält i kroppen, och jag hade nog inte tinat upp förrän på tisdagen  Bilderna har därför dröjt en del, men nu är de ute!

FORSEN
Publicerat den 25 Apr 2016 av zanna

<< Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Nästa >>

Tillbaka till zannasfoto.se

Content Management Powered by CuteNews